Verschillende soorten fruitautomaten

Verschillende soorten fruitautomaten

April 20, 2021 Casino 0

Voor de meeste mensen maakt het niet uit op welk type fruitautomaat ze spelen. Het kan zowel de straight slots-versie zijn als de progressieve. Als iemand de progressieve speler wint, kunnen ze een grote deal winnen, meer geld dan op de straight slots.

Meestal is de progressieve fruitautomaat of ook wel gokkast genaamd iets duurder om te spelen. De reden hiervoor is vanwege de grote hoeveelheid geld die de jackpot is. Hoe het eigenlijk werkt, is dat elke keer dat een persoon het spel speelt, de jackpot een beetje toeneemt. Vaak zijn deze gekoppeld aan meerdere machines, dus de jackpot kan gedurende een periode van dagen dramatisch stijgen. Onnodig te zeggen dat deze specifieke fruitmachine-jackpot niet al te vaak voorkomt.

De straight slots zijn erg leuk om te spelen en misschien zijn ze in sommige gevallen wat ontspannend om te spelen dan de fruitautomaat. Met de straight slots hoef je geen beslissingen te nemen, behalve om het maximum in te zetten of door te spelen. Anders dan dat, druk je gewoon op de knop en blijf je rollen.

Opties op een fruitmachineautomaat

De fruitmachines zetten je aan het denken en er komt meer besluitvorming bij kijken. Sommige van deze specifieke machines geven je een optie om de rollen vast te houden tijdens je volgende draai. Dan zijn er de rollen die één omhoog of omlaag bewegen. Praten over een spannende tijd. De verwachting om te wachten tot die haspel omhoog of omlaag gaat, kan adembenemend zijn.

Er zijn ook bonusspellen op de rechte slots die je laten kiezen uit verschillende objecten, maar er lijken niet zoveel opties te zijn bij deze spellen als bij de fruitautomaat.

Er is echt een gemengd gevoel als het gaat om de keuze tussen de rechte slots en de fruitmachines. Sommigen geloven dat het gemakkelijker is om een ​​rechte sleuf te repareren als er minder opties zijn. Anderen vinden het makkelijker om een ​​fruitautomaat op te tuigen vanwege de extra opties. Het maakt niet uit wie wat denkt, hoewel het de populariteit van deze machines niet lijkt te vertragen.

Grootste verschillen

Dus wat de grote verschillen betreft tussen de standaard gokautomaat en de fruitautomaat is dat de gokautomaat strikt een willekeurige overwinning is, terwijl je bij de fruitautomaat vanwege de verschillende opties technisch gezien een klein beetje in het voordeel kan zijn.

Het belangrijkste om te onthouden of u nu van de gewone gokautomaten of de fruitautomaat geniet, is om bij een gerenommeerd etablissement te spelen, zowel aan land als online, vooral als u voor echt geld speelt. Een ander type rechte gokkast spellen die in sommige opzichten vergelijkbaar is met de fruitautomaat, zijn de videoslots. Dit zijn slots met meerdere lijnen en kunnen behoorlijk duur zijn als het gaat om wedden op elke lijn. Het kan 5 cent per lijn zeggen, maar als er 20 lijnen zijn, betaalt u € 1,00 per worp. Met de fruitautomaat kost het je misschien ook een euro per rol, maar je krijgt wat extra kansen om in ieder geval iets te winnen.